Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

1 Zoom

Стелаж за козметика и продукти GINZA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: 97GI.801
Каталог DESIGN-Стелаж за козметика и продукти GINZA
1 279,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Мебелите от фризьорската линия GINZA са елегантни и комфортни, формите са геометрични и прости. Контрастната комбинация от цветове, а именно свеж бял и дълбок оттенък на кафявото ще позволи да създадете перфектния завършек на вашият салон. Множеството от елементите в колекцията са изработени от закалено стъкло и придават уникален характер на интериора. Колекция GINZA е екологично чиста: използват се материали и компоненти закупувани от европейския пазар, сертифицирани в съответствие с приложимите правила на ЕС. Производството на мебели е съобразено с правилата за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на електроенергия и максимално използване на суровините за производство. Мебелите от колекция GINZA са удобни и здрави. Техните кубични форми тапицирани в кафява и бяла имитация на кожа, създават наистина изключителен интериор. Столът е със стабилна хромирана основа, оборудвана с хидравлична регулируема колона, подплатени подлакътници и ще ви служи в продължение на години. 

  Стелажите и рафтовете GINZA са комбинация от бяло и кафяво, допълнително гарнирани с елегантно стъкло и декоративен елемент. Мебелите са многофункционални и перфектно допълват интериора на помещението. Пестеливи форми, изненадващ дизайн, контрастиращи материали и вертикална линия украсена с флорални мотиви, отразяват дървените рафтове, като създава усещане за лекота.

  Колекция GINZA е екологично чиста: използват се материали и компоненти закупувани от европейския пазар, сертифицирани в съответствие с приложимите правила на ЕС. Производството на мебели е съобразено с правилата за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на електроенергия и максимално използване на суровините за производство.

   

  Цени в конфигурация: 

  Конфигурация

   Борд дървесен

  Борд ламиниран

   Цена

  1885,00 лв. 

   1279,00 лв.

   

  Конфигурация на снимката: 

  полици:фурнир – цвят орех;

  гръб: стъкло с декорация;

   

  Размери:

  височина 160 см х ширина 60 см х дължина 24 см

   

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Стелаж за козметика и продукти GINZA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab