Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Бръснарско работно място CRUDO,1 Zoom

Бръснарско работно място CRUDO

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Бръснарско работно място CRUDO
Бръснарско работно място CRUDO
1 960,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Бръснарско работно място CRUDO

  CRUDO е суров на испански. Името на новата колекция Panda не е случайно. Като първи на полския пазар създадохме фризьорски мебели, които перфектно съответстват на стила Loft, т.е. голямо, сурово пространство, напълно лишено от такива характеристики като нежност, мекота и деликатност. Вградените елементи на стила Loft са видими структурни и монтажни характеристики. Затова този тип интериор изисква подходящи мебели, които най-накрая можем да ви предложим.
  В крайна сметка Loft е минимализъм в детайлите и това е колекцията за фризьорство CRUDO в отделните му версии.

  Единичното бръснарско работно място CRUDO с умивалник - макар и просто по форма и създадено с помощта на черен боядисан метал и ламинирана дъска, имитираща дърво (разбира се, ние правим мебели от всякакъв материал по индивидуална поръчка) е изключително елегантно. Въпреки, че цялото тяло изглежда масивно, благодарение на основата, притежава фина линия и трайна конструкция. По този начин работното място придобива лекота и не се затрупва, а запазва силния си вид. Строгият й стил също не  отнема никой от елементите на перфектна функционалност, което е важно при взискателната работа на фризьор, като например практичните странични дълбоки рафтове.
  Бръснарско работно място CRUDO е висококачествена мебел, която е и станция за миене на глава. След като измием главата на клиента с гръб към огледалото, го обръщаме върху бръснарският стол, за да може да наблюдава напредъка на прическата в огледалото.

  Ламинирано ПДЧ, което ще изберете според модела - красиво имитира външния вид на естествено дърво  и в допълнение, той е много устойчив на драскотини и температура (мебелите ще изглеждат като нови от дълго време).

  Основа - прахово боядисана стомана в черно или всяка друга по специална заявка.


   

   


Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Бръснарско работно място CRUDO

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab