Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Работно място FIRE,2 Zoom

Работно място FIRE

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: 354038
Работно място FIRE
3 424,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Не само удобни и красиви, не само резултат от умения, знания и способности, които само който е бил сред създателите на цялата индустрия може да овладеят, не само иновативно, уникално и неповторимо ... сега обзавеждането на GV Design е подобрено чрез включване на най-разумни и съвременни проблеми за защитна на околната среда и се сливат в създаването на нова еко-устойчива марка мебели с име NaturAll.

  За да бъдеш лидер, това означава да притежаваш изключителна чувствителност да уловиш самата същност на културата, която ни заобикаля и да я превърнеш в проект, които предава по оригинален начин живот и мислене. Всеки консултантски елемент трябва да е съществен и последователн.

  GV Design, уникална комбинация от промишлени технологии и занаятчийски производствени процедури в най-добрият смисъл на думата, разкрива своята мисия във всеки един продукт: абсолютното превъзходство във всяка своя измерение.

  Дизайн, комфорт и грижа за околната среда в един завладяваща и усъвършенствана комбинация. Фризьорският стол AIR се предлага в два естествени дървесни тона от еко-устойчив материал, а след износванеможе да бъде разглобен лесно и изхвърлен отделно.

  Стол мивка WATER - не само добре изглеждаща, но и удобна. Достойна за името, което носи тя разполага с елегантност и иновация в привлекателно съчетание на традиция, модерност и елегантност. Предлага се в два естествено дървесни тонове и изработена с устойчиви материали. Предлага се в три варианта: FUL MASSAGE, RELAX и STANDARD. WATER RELAX е с електрическа степенка, за постигане на оптимален комфорт и удобство по време на престоя в точката на измиване.

  FIRE - две изображения, които се отразяват в едно и също елегантмо огледало: в цвят венге и натурален, те се сливат с диханието на природата и живата енергия, която минава през света. Дърво, масивен камък и LED осветление... FIRE е образът на устойчивото бъдеще. Линейна визуална структура, топла и мека, съвременна класика. FIRE е признак на изключителна сухота, умишлена простота. Дървото връща към природата и се регенерира в бъдеще.

  Рецепцията EARTH има за цел перфектното съчетание на природа, функционалност и дизайн в едно цяло. Оборудвана с всичко необходимо за ежедневната работа пространства, тя се характеризира с елегантна, светла и солидна конструкция устойчива на човешки дейности.

  Погледът към екологичното равновесие е необходимост за нашето време, дължим го на себе си, на планетата и на следващото поколение. Това със сигурност е едно от най-трудните предизвикателства, пред които се изправя човек...това е предизвикателството да спечелим всички заедно, така че да изплуваме от замърсяването и прекомерното потреблението, в което сме затънали без да подозираме инч след инч. Ние можем да останем там, където сме или можем да се насочим в правилнат посока към светлината и да възстановим тези изгубени инчове след време един след друг. Това е NaturAll, първата стъпка към правилната посока, към тази светлина, която представлява един годен за живеене и устройчив свят. Както казахме това е първата стъпка, първият инч и ние сме наясно с това, но има инчове навсякъде и AGV Group industries е решена да следва този път, да ги спечели, тъй като знаем че ще разчита на всички тези инчове и те ще направят разликата между победата и поражението, между здравословният свят и опустушената планета. AGV Group industries е готова да се бори, да рискува, да има визия и с нетърпение да очакваме този път от спечелени инчове, които ще ни позволят здравословният и удовлятворяващ живот. Тук за всички вас са първите спечелени инчове.

  Подплънки(дунапрен)

  Произведен от полиуретан и заверено от CERTIPUR, сертифицирането се отнася до качеството на стандарт на материала предвид своята екологична устойчивост, безопастност и здравословност.

  Тапицерия

  Натуралната основа на тапицерията с повече от 80% суровини от естествени и възобновяем произход или рециклирани материали (50% естествени и възобновяеми източници, 30% произхождат от рециклирани материали). Тя отговаря на Oko-Tex Стандарт 100, DIN EN ISO 10993-5 + 10, BS5852-0 + 1, подзаконовите DIN EN 71-3. Тапицерията от биологичен памук е в съответствие с регламента за GOTS.

  Дърво

  Дървото е контролирано и заверено от PEFC tm (система за сертифициране на горите в света). Дървесината, използвана от AGV Group Industries за производство на мебели идва от програма за залесяване и грижа на околната среда и горите с поет сериозен ангажимент.

  Довършителни работи

  Покритията се правят с еко-устойчива боя на водна основа, а за дървесните части се използват лепила от клас Е с много ниско съдържание на формалддехид (опасно органично летливо вещество).

  Светлини

  Ниско потребление благодарение на LED осветление в огледалата.

  Стелажи/поставки за крака – солиден и природен камък Piasentina eocene breccia с изключителни характеристики, нисък коефициент на поглъщане на вода и голямо натоварване.

  Основи

  Отливка от рециклиран алуминий

  Опаковане

  Картонената опаковка, използвана от AGV Group Industries е сертифициран от RESY и COMIECO и гарантира, че идва от рециклирани кашони и ще бъдат рециклирани и в бъдеще.


  Конфигурация на огледало FIRE:

  Конфигурация на огледало FIRE

   Без осветление

  С LED осветление

  FIRE цвят натурален

  3424,00 лв.

  3788,00 лв.

  FIRE цвят венге

  3618,00 лв.

  3982,00 лв.

   

  Размери:

  височина 210 см х ширина 90 см х дължина 34 см


Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Работно място FIRE

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab