Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

1 Zoom

Поставка за крака GINZA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: 97GI.701
Каталог DESIGN-Поставка за крака GINZA
246,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Поставка за крака GINZA от колекция GINZA

  Мебелите от фризьорската линия GINZA са елегантни и комфортни, формите са геометрични и прости. Контрастната комбинация от цветове, а именно свеж бял и дълбок оттенък на кафявото ще позволи да създадете перфектният завършек на вашият салон. Множеството от елементите в колекцията са изработени от закалено стъкло и придават уникален характер на интериора.
  Колекция GINZA е екологично чиста: използват се материали и компоненти закупувани от европейския пазар, сертифицирани в съответствие с приложимите правила на ЕС. Производството на мебели е съобразено с правилата за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на електроенергия и максимално използване на суровините за производство.
   
  Мебелите от колекция GINZA са удобни и здрави. Техните кубични форми тапицирани в кафява и бяла имитация на кожа, създават наистина изключителен интериор. Столът е със стабилна хромирана основа, оборудвана с хидравлична регулируема колона, подплатени подлакътници и ще ви служи в продължение на години. 
   
  Поставка за крака Ginza е допълнителен елемент в колекцията, която е изключително важна за комфорта на клиента и за оптималната опора на краката. Дървената мебел малка по размер, но много богато украсена и красиво направена ще добави уникален чар, който няма да намерите никъде другаде, както и удовлетвореността на клиентите от допълнителното удобство.
   
   
  Конфигурация на снимката:

  - основа фурнир-цвят орех;

  - метална поставка-хром-никел;

  Предлага се във вариант:

  - фурнир - 383,00 лв.

  - ламинирано ПДЧ - 246,00 лв.

  Размери:

  височина 18 см х ширина 35 см х дължина 18 см

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Поставка за крака GINZA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab