Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Посетителски стол модел GINZA.1 Zoom

Посетителски стол модел GINZA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Посетителски стол модел GINZA
Каталог DESIGN-Посетителски стол модел GINZA
659,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Посетителски стол GINZA 
   
  Мебелите от фризьорската линия GINZA са елегантни и комфортни, формите са геометрични и прости. Контрастната комбинация от цветове, а именно свеж бял и дълбок оттенък на кафявото ще позволи да създадете перфектния завършек на вашият салон. Множеството от елементите в колекцията са изработени от закалено стъкло и придават уникален характер на интериора.
  Колекция GINZA е екологично чиста: използват се материали и компоненти закупувани от европейския пазар, сертифицирани в съответствие с приложимите правила на ЕС. Производството на мебели е съобразено с правилата за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на електроенергия и максимално използване на суровините за производство. Мебелите от колекция GINZA са удобни и здрави. Техните кубични форми тапицирани в кафява и бяла имитация на кожа, създават наистина изключителен интериор. Столът е със стабилна хромирана основа, оборудвана с хидравлична регулируема колона, подплатени подлакътници и ще ви служи в продължение на години. 
   
  Посетителски стол GINZA PUF - проста, модерна линия и аскетична форма - придава на интериора вкус и финес, което допълнително се подчертава от изисканата тапицерия на седалката и облегалката с висококачествена кожа. Задната част на табуретка е мека с елегантни хромирани крака осигуряващи комфорт и удобни условия за клиента в чакалнята. Посетителския стол GINZA  е удобен и практичен и не заема много място. Подходящ е както за малки, така и за големи помещения. Комбинацията от свеж бял и дълбок оттенък на кафявото е естественото продължение и за този елемент от колекцията. Красивата и стабилна метална хромирана основа придава стил и елегантност на посетителския стол. 
   

  Цена на конфигурация:

  Кожа

  Цена

  Skaj basic

  659,00 лв.

  Skaj exclusive

  798,00 лв.

  Конфигурацията на снимката:

  - skaj exclusive EX-08/skaj bisiness A-04

  - основа квадратна хромирана


  Размери:

  височина 30 см х ширина 50 см х дължина 50 см

   

  Избор на кожи:

   

   

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Посетителски стол модел GINZA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab