Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Посетителски диван модел GLAMROCK.3 Zoom

Посетителски диван модел GLAMROCK

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Посетителски диван модел GLAMROCK
Каталог DESIGN-Посетителски диван модел GLAMROCK
1 353,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция Ангелско лице с шипове- мебелите от колекция GLAMROCKса не само дяволски удобни, но и ангелски  красиви. Линията е вдъхновен от рок музиката. Колекция Glamrock за кратко време се превърна във водещата серия на Panda.

   

  GLAMROCK WHITE е специално издание мебели, които завладяват шоу румите в цяла Европа и това не е изненадващо. Този смел ход е резултат от целенасочените усилия на топ дизайнерите на Panda.В действителност новата бяла тапицерия е със същото качество и удобство и заинтригува още повече. Дивата природа и характер на колекцията се състои в нейната привидно невинна като сняг-бяла визия. Единственото нещо, което издава бунтовните и  корени са металните шиповете и силният капитонажа.

  Чист, ярък и  футуристичен интериор - естетически, елегантен стил и блясък. Колекция GLAMROCK BLACK е комбинация от обаяние, блясък и изразен рок стил. Идеята на тази линия мебели е основана на актуалните тенденции и най-новите предложения във водещите модни компании. Panda представя GLAMROCK в характерна черна тапицерия, отличителни шевове и декоративни облицовки под формата на нитове и шипове.

  Ако искате да се откроявате от другите сало и да привлечете клиенти, трябва да им дадете нещо, което другите нямат. Красив и стилно обзаведен интериор е един от основните фактори, които влияят пряко на вашето благополучие.  Посетителски диван GLAMROCK от Panda е не само невероятно комфортен, но и с високо качество. Отличителна ватирана тапицерия с елегантен шев и шипове придава рок визия на салона.  С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате вашите мебели така, че външният им вид идеално да се вписва към интериора на помещението.

  Декора на салона е много важен, защото това е първото, което клиента вижда. Посетителския фотьойл GLAMROCK допълва вашия интериор и осигурява максимален комфорт на чакащия. Той идеално се вписва в линията на мебелите GLAMROCK. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате посетителския фотьойл, така че да отговаря на вашите индивидуални нужди.

   

  Цена на конфигурация:

  Кожа

  Цена

  Skaj basic

  1353,00 лв.

  Skaj exclusive

  1701,00 лв.

   

  Конфигурацията на снимката:

  кожа skaj basic 113

  кожа skaj basic 802

  Размери:

  височина 81 см х ширина 130 см х дължина 83 см


   

  Избор на кожи:

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Посетителски диван модел GLAMROCK

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab