Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Стелаж EMPIRE,1 Zoom

Стелаж EMPIRE

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Стелаж EMPIRE
Стелаж EMPIRE
3 607,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Една идея за мъжки салон започва с дизайна на интериора, като се обръща особено внимание на мебелите и детайлите. Концепцията за бръснарски салон PANDA е комбинация от стилни продукти, които се отнасят до най-добрите традиции на фризьорството. PANDA предлага продукт, съдържащ елементи от двa масивa и комбинира с благородни материали и композитна седалка и аксесоари, които перфектно съвпадат с визията на колекцията. Цялата идея се основава на няколко факта: на първо място в оригиналния вграден плот на бръснарската мивка, впечатляващият стол АЛЕКС направен с кедрово дърво и допълнително закалени дървени елементи обогатени с инкрустиран метал. Работното място заедно с композитния панел Corian завършват цялата концепция.

  Една идея за мъжки салон започва с дизайна на интериора, като се обръща особено внимание на мебелите и детайлите. Концепцията за бръснарски салон PANDA е комбинация от стилни продукти, които се отнасят до най-добрите традиции на фризьорството. 

  Идеята за бръснарски салон започва с интериорния дизайн, с особен акцент върху мебелите и детайлите. Концепцията на бръснарския салон PANDA е комбинация от стилни продукти, отнасящи се до най-добрите традиции на фризьорското майсторство. PANDA предлага цялостен продукт, съдържащ във формата си както елементи от масивно дърво, комбинирани със скъпоценни композитни материали, така и бръснарски стол и аксесоари, идеално подходящи за цялата подредба.

  Стелаж EMPIRE е чудесно решение за тези, които се нуждаят от най-доброто, за да подредят малко пространство. Просторните рафтове улесняват поддържането на реда, докато шкафовете съхраняват необходимите аксесоари. BARBER също е класически дизайн, базиран на прави ъгли и дървени облицовки, и устойчива конструкция. На стелаът има стъклени рафтове, способни да държат необходимата козметика и препарати. Перфектно се вписва в мъжки интериор.

  Предимства на продукта:

  • Солидна конструкция
  • Просторни рафтове
  • Елегантност
  • Функционалност

   

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Стелаж EMPIRE

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab