Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция Barber.2 Zoom

Колекция Barber

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Колекция Barber
Колекция Barber
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция Barber

  Детски стол модел Junak - Изключително оригинално детско кресло, специално посветено на малките фенове. Фотьойл с елементите от хром в бели цветове. Удобно и комфортно. Висококачествена хромирана стомана, имитираща конската глава с видими детайли под формата на грива, юзда от естествена кожа. Работата на италианските дизайнери се допълва от висока бяла колона, изработена от метал.

  Една идея за мъжки салон започва с дизайна на интериора, като се обръща особено внимание на мебелите и детайлите. Концепцията за бръснарски салон PANDA е комбинация от стилни продукти, които се отнасят до най-добрите традиции на фризьорството. PANDA предлага продукт, съдържащ елементи от двa масивa и комбинира с благородни материали и композитна седалка и аксесоари, които перфектно съвпадат с визията на колекцията. Цялата идея се основава на няколко факта: на първо място в оригиналния вграден плот на бръснарската мивка, впечатляващият стол АЛЕКС направен с кедрово дърво и допълнително закалени дървени елементи обогатени с инкрустиран метал. Работното място заедно с композитния панел Corian завършват цялата концепция.

  Една идея за мъжки салон започва с дизайна на интериора, като се обръща особено внимание на мебелите и детайлите. Концепцията за бръснарски салон PANDA е комбинация от стилни продукти, които се отнасят до най-добрите традиции на фризьорството. PANDA предлага продукт, съдържащ елементи от двa масивa и комбинира с благородни материали и композитна седалка и аксесоари, които перфектно съвпадат с визията на колекцията. Цялата идея се основава на няколко факта: на първо място в оригиналния вграден плот на бръснарската мивка, впечатляващият стол АЛЕКС направен с кедрово дърво и допълнително закалени дървени елементи обогатени с инкрустиран метал. 

  Идеята за бръснарски салон започва с интериорния дизайн, с особен акцент върху мебелите и детайлите. Концепцията на бръснарския салон PANDA е комбинация от стилни продукти, отнасящи се до най-добрите традиции на фризьорското майсторство. PANDA предлага цялостен продукт, съдържащ във формата си както елементи от масивно дърво, комбинирани със скъпоценни композитни материали, така и бръснарски стол и аксесоари, идеално подходящи за цялата подредба.

  Особено забележим е фактът, че всички продукти излизат „от ръката“ на един дизайнер, така че една съгласувана концепция на салона в никакъв аспект не е просто вариация на бръснар, а истинско място за грижа за главата на мъжа. Цялата концепция се основава на няколко доминанта: на първо място оригиналната мивка Barber, вградена в плота - единствената на полския пазар и впечатляващото кресло ALEX, направено с използване на ватиране и прошиване и с допълнително добавени дървени елементи (redpoll), обогатено с метална инкрустация, която е предназначена да позволи на потребителя да персонализира мебелите. Стойката заедно с композитен плот от кориански тип завършва цялата концепция с благородно покритие.Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция Barber

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab