Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция SPA Zoom

Колекция SPA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: SPA Collection
Колекция SPA
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция SPA & WALLNESS включва:

  -      измивна колона SPA & WALLNESS;

  -      стол фризьорски SPA & WALLNESS;

  -      работно място SPA & WALLNESS;

  -      помощник фризьорски SPA & WALLNESS;

  -      стелаж за козметика и продукти SPA & WALLNESS;

  -      рецепция SPA & WALLNESS;

  -      шкаф за рецепция SPA & WALLNESS;

  -      кресло посетителско CHRIS;

  -      диван посетителски CHRIS двойка;

  -      маса посетителска SPA & WALLNESS;

   

  Колекция SPA & WALLNESS сгрява интериора на вашия салон с нежни цветове и дървени елементи, като в същото време  не го лишава от изискан вкус. Меките светли тонове и нестандартния дизайн на мебелите и аксесоарите от масивна дървесина се събират в истински скандинавски лукс.

  Измивната колона SPA & WALLNESS е с напълно автоматично регулируема поставка за крака за корекция на наклона, катъо създава по-голям комфорт. В конструкцията на мивката е вграден шкаф, което дава възможност за икономии при използване на пространството изработен от фурнир, задна врата от лакиран MDF със стъклена витрина, плот  матиран стъклен и осветление и регулируем ъгъл на наклона на керамиката. Подлакътниците на мивката са дървени. Стабилна метална основа с електрическа регулация на височината. Предлага се във версия с вибрационен масаж.

  Стол фризьорски SPA & WALLNESS – модерното бяло в съчетание със светло дърво прави стола SPA & WALLNESS предпочитан за интериора на салона. Той е с практична и дискретна регулация на височината на стола благодарение на хидравличната колона, с оптимален наклона на облегалката и светли, елегантни дървени подлакътници. Основата е метална хромирана с възможен избор между кръгла или квадратна.

  Работното място SPA & WALLNESS е ергономично и с оригинална форма. Огледалото е снабдено със стоманена поставка за крака, поставка за осветление(флуоресцентно) в горната част и рафт с леко заоблени линии от светло дърво. Задната част на работното място е декоративна от плексиглас.

  Помощник фризьорски SPA & WALLNESS има форма на куб с овални орнаменти. Благодарение на простотата си и фината елегантност, помощникът мълчаливо ще изпълнява своята практическа функция и ще украсява интериора на салона. Корпуса му е изработен от фурнир в цвят бук, а фронталната част-лакиран MDF. Размерите на помощника са: височина 34 см х ширина 30 см х дълбочина 24 см.

  Стелаж SPA & WALLNESS е изработен от фурнир в цвят бук с борд от лакиран MDF в бяло със стъклени рафтове и хром-никелови елементи. Размерите на стелажа за козметика и продукти: височина 131 см х ширина 34 см х дълбочина 23 см.

  Рецепция SPA & WALLNESS е с плот от фурнир в светъл цвят, елементи от плексиглас. Конструкцията е метална-хромирана. Размерите на рецепцията са: височина 105 см х ширина 110 см х дълбочина 110 см.

  Шкаф за рецепция SPA & WALLNESSе една малка екстrа към колекцията. Изработена от фурнир и лакиран MDF с елeгантна метална дръжка и крачета. Размери на шкафа: височина 84 см х ширина 50 см х дълбочина 50 см.

  Посетителска маса SPA & WALLNESS – изработена от фурнир с плексигласови елементи в млечен цвят и метална хромирана конструкция. Размерите на посетителската маса са: височина 45 см х ширина 80 см х дълбочина 60 см.

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция SPA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab