Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция RONDA,10 Zoom

Колекция RONDA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia RONDA
Колекция RONDA
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция RONDA включва:

  -     измивна колона RONDA свободно стояща;

  -     или стол мивка RONDA;

  -     стол фризьорски RONDA;

  -     работно място RONDA;

  -     стелаж за козметика и продукти RONDA;

  -     посетителска маса RONDA;

  -     посетителски стол RONDA;

  -     рецепция RONDA;

   

  Колекция Ronda обръща внимание предимно на доминиращия цвят. Изразеният лилав оттенък впечатлява със своята дълбочина. Цветът може да се променя по преценка на клиента,от богата гама дамаски. Дизайнерите на колекция RONDA са убедени, че силният тон се допълва от формата на мебелите. Модерният дизайн и високото качество създават неповторима атмосфера. Предпочитаните цветове са ярки, блестящи, наситени, свежи, дръзки и контрастни. Те разнообразяват стила и носят настроение, затова не колебайте и бъдете смели в своя избор!

  Мивка RONDA свободно стояща притежава има отлични характеристики: дълбока керамика Cosmo бяла или черна, хидравлично регулиране височина на керамиката, плот за козметика и аксесоари, корпус от метален-хромиран, душ и смесител за вода, меки връзки и сифон. Спестете място с максимална ергономичност. Перфектното съчетание на модерен дизайн и функционалност. Потопете се в лилаво-черно цветова гама и електрическо задвижване с дистанционно управление.

  Стол мивка RONDA е доминираща в едноименната колекция. Изключително оригинална с контурна основа и леко асиметрична седалка. Притежава следните характеристики: дълбока керамика Cosmo бяла или черна, електрически регулируема височина на керамиката, регулиране на разстоянието между седалката и работното тяло, което гарантира удобната позиция на клиента, плот за козметика и аксесоари, корпус от метален-хромиран, душ и смесител за вода, меки връзки и сифон. Предлага се в два варианта с електрическа регулация и без регулация.

  Фризьорски стол  Rondа - комбинация от авангард и класическа, получени чрез оригинална комбинация от черно и лилаво. Седалката е снабдена със стоманена основа с хидравлична колона с променяща се височина.

  Работно място RONDA - традиционна елипсовидна форма, декоративни арки. Горната част на рамката позволява свързване на лампата осветяваща стъкления рафт, като добавя практичност към художествената композиция. Дизайнерите на Панда са убедени, че силната доза ярък тон изчислява идеалните пропорции, които допълнително подсилват първоначалната форма на мебели.

  Стелаж за козметика и продукти RONDA - неконвенционална мебел с формата на работното място от тази колекция. Три стъклени рафта поставени върху конструкция от стоманена армировка и декоративни лилави арки от плексиглас, които придават естетика на продукта.

  Посетителска маса RONDA -  овален плот с черно матово стъкло, свързано с двоен рафт отдолу. Формата на масата и цветовете се отнасят до характера на цялата колекция, но той може да бъде отделен елемент във всяка модерно обзаведена чакалня за клиенти.

  Посетителски стол RONDA - креслото е с форма характерна за колекцията. Оригинално проектираната седалка е поставена на стабилна хромирана основа, а необичайната цветова комбинация несъмнено ще украси чакалнята.

  Рецепция RONDA - Уникалната форма в уникални цветове. Рецепцията от колекцията на RONDA е комбинация от изискан дизайн и функционалност. Широк овален и практичен стъклен плот отгоре, цветни плексигласови елементи и метални хромирани крачета - перфектната визитна на вашият салон.

   
Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция RONDA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab