Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция OVO,13 Zoom

Колекция OVO

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectare OVO
Колекция OVO
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция OVO включва:

  -     стол мивка OVO;

  -     стол фризьорски OVO;

  -     работно място OVO;

  -     стелаж за продукти и козметика OVO;

  -     рецепция OVO;

  -     посетителска маса OVO;

  -     посетителски стол OVO;

  -     посетителски диван OVO двойка;

   

  Колекция OVO създава нова посока, която Panda възнамерява да следва. Футуристични мебели изработени прецизно и до най-малкият детайл и поставя нови тенденции на съвременния дизайн. OVO е съчетание от изкуство и функционалност. Колекцията е резултат от сътрудничеството на младите дизайнери Anny Budzowskiej и европейският фризьор по художествено фризьорство Marty Robak.
  Стол мивка OVO е най-новата тенденция в света на фризьорското оборудване. Елегантен дизайн, комфорт и удобство – една истинска наслада за клиента. Измивната колона е оборудвана с електрически регулируема поставка за крака, електрически регулируема позиция на стола и дискретно осветление. Предлага се във варианти с вибрационен или Шиацу масаж и контрол на интензитета на масажа.
  Стол фризьорски OVO е представен в ярък цвят, който напълно отговаря на оригиналния и футуристичен дизайн на колекцията. Заоблените и меки форми са не само елегантни, но и много удобни за клиента. Разполага с хидравлична колона за регулиране височината на стола и избор на хромирана метална основа.
  Работното място OVO ще Ви впечатли с изработка и материали. Конструкцията е направена  от ABS плоча, чиято повърхност е обработена с гланц лак. Огледалото разполага с LED осветление, което внася допълнително изтънченост и стилна атмосфера.
  Мебелите от колекция OVO са функционални и модерни, изработени от качествени материали(ABS плоча, чиято повърхост е обработена с гланц лак) с LED осветление. Рецепцията и стелажа за козметика и продукти допълват колекцията.
  Посетителската маса  OVO изглежда страхотно както самостоятелно, така и комплект с останалите посетителски мебели. Отличава се със функционалност и феноменалност. Това е идеалното допълнение към чакалнята. Тя се предлага в две височини: ниска или висока.
  Посетителски стол OVO е новост на пазара. Това е най-оригиналната форма на седалка. Изключително удобна и преди всичко здраво конструирана. В комплект е диван OVO създава идеален комплект за чакалнята на всеки модерен салон.
  Посетителски диван OVO е много удобен и представителен. Заедно с посетителският стол е отличен комплект мебели за изчакване в салона. Удобен, модерен с оригинална форма и избор на цвят дамаска.
Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция OVO

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab