Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция OMEGA II.7 Zoom

Колекция OMEGA II

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia OMEGA II
Колекция OMEGA II
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция OMEGA II включва:

  -      стол мивка VEGA/OMEGA II;

  -      стол фризьорски OMEGA II;

  -      работно място AZARO;

   

  Колекция OMEGA II е един от най-популярните линии предлагани от  EXPRESS LINE. Досега е била налична в традиционния черен цвят, но вече може да го поръчате в елегантен бронз - Skai basic 4453.

  Мивка VEGA/OMEGA II е една от най-продаваните мивки, защото е съчетание от максимален комфорт, високо качество, разнообразие от дамаски, стабилна и удобна. Корпуса на мивката е метален - черен с механизъм за хоризонтално движение на столът към мивката. Керамиката се регулира чрез подвижна метална глава позволяваща промяната на наклона. Измивната колона VEGA/OMEGA II е комплектована с дълбока керамична мивка модел Panda черна или бяла, комплект душ и смесител за вода и стол от едноименната серия OMEGA, тапициран в класически черен или елегантен бронзов цвят.

  Фризьорският стол OMEGA II разполага с удобна, широка седалка с тапицирани подлакътници. Комплектован е с хромиран петзвезна основа и удобна хидравлична колона.

  Работно място AZARO има оригиналните форми и класически дизайн, допълва интериора и придава индивидуален характер на салона, но най-вече е отражение на доволните клиенти. Panda е производител на мебели за фризьорски салони и предлага повече от тридесет модели на работни места с огледала, проектирани така, че всеки може да намери нещо за себе си. 

  Линията EXPRESS LINE - съчетава изискан дизайн с високо качество, експресно обслужване и атрактивна цена. 

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция OMEGA II

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab