Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция OMEGA Zoom

Колекция OMEGA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectare OMEGA
Колекция OMEGA
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

   

  Колекция OMEGA включва:

  -     стол мивка M VII BIS;

  -     стол фризьорски OMEGA II;

  -     работно място COMODO;

  -     рецепция COMODO;

   

  Мивка M VII/BIS е една от най-продаваните мивки, защото е съчетание от максимален комфорт, високо качество, разнообразие от дамаски, стабилна и удобна. Корпуса на мивката е метален - черен с механизъм за хоризонтално движение на столът към мивката. Керамиката се регулира чрез подвижна метална глава позволяваща промяната на наклона. Измивната колона M VII/BIS е комплектована с дълбока керамична мивка модел Panda черна или бяла, комплект душ и смесител за вода и стол от едноименната серия OMEGA, тапициран в класически черен или елегантен бронзов цвят.

  Фризьорският стол OMEGA II разполага с удобна, широка седалка с тапицирани подлакътници. Комплектован е с хромиран петзвезна основа и удобна хидравлична колона.

  Работно място COMODO има оригиналните форми и класически дизайн, допълва интериора и придава индивидуален характер на салона, но най-вече е отражение на доволните клиенти. Panda е производител на мебели за фризьорски салони и предлага повече от тридесет модели на работни места с огледала, проектирани така, че всеки може да намери нещо за себе си. 

  Рецепция COMODO съчетава елегантност с малка степен на екстравагантност, обвито в твърда бяла рамка и оборудвано с много практичен кафяв рафт за аксесоари с още по-ниска цена.

  Линията EXPRESS LINE - съчетава изискан дизайн с високо качество, експресно обслужване и атрактивна цена. Колекция OMEGA е един от най-популярните линии предлагани от  EXPRESS LINE. Досега е била налична в традиционния черен цвят, но вече може да го поръчате в елегантен бронз - Skai basic 4453.

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция OMEGA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab