Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция NOAH COLOUR.6 Zoom

Колекция NOAH COLOUR

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Колекция NOAH COLOUR
Колекция NOAH COLOUR
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Внесете цвят във вашият фризьорски салон с новата колекция от Panda NOAH COLOUR! Тази футуристична и елегантна линия мебели е на разположение във всички цветове от богата палитра цветове NCS. Но това не е края на промените. Дизайнерите на Panda са обогатили колекцията с новите библиотеки и стелажи с дисплей.

  Тази година Panda изненадва не само с цвят, но също така и с форма. Цветните линии допълват библиотеката NOAH COLOR, стелажа с дисплей NOAH COLOR, както и новото работно място NOAH COLOR от MDF. Тази колекция доказва, че розовото не означава сладък бонбон, ако ще да бъде затворен във форма от модерен и минималистичен дизайн. Белите мебели NOAH COLOR са оцветени със силен гланц в светли пастелни цветове - зелено и синьо, опушен тюркоаз, розово, бежово и сиво. Panda следва тенденциите и технологиите, следователно може да предложи на собствениците на фризьорски салони цветовете на мебелите NOAH COLOR според техните индивидуални нужди.

   

  Обновената колекция NOAH COLOUR включва:

  -       фризьорски стол NOAH COLOR;

  -       измивна колона NOAH COLOR;

  -       работно място NOAH COLOR;

  -       рецепция NOAH COLOR единична;

  -       рецепция NOAH COLOR двойна;

  -       библиотека NOAH COLOR;

  -       стелаж с дисплей NOAH COLOR;

   

  Комфорт и лекота на употреба – Измивна колона NOAH COLOR от Panda

  Мивка NOAH COLOR - първата измивна колона на пазара изцяло произведена от пластмаса по специална технология. Новата технология оказва влияние върху по-добрата форма на мебелите Panda. Компанията въвежда производствени методи, които често се използват в различни индустрии. Rotоmoulding иначе ротационно отливане. Тя позволява създаването на продукти с различни форми и размери в относително кратък период от време, като съществременно гарантира дълготрайното им използване. В резултат на това получавате мебели изработени във всеки детайл много по-бързо. Удовлетвореността на последователите на модерния дизайн, промяната  в технологията също спомогнаха за намаляването на цената на самия продукт. Модерната форма и елегантността се постигат без усилие и отразяват висококачествените италиански дамаски и отклоненията от традиционната форма на седалката. Комбинация от комфорт, функционалност и използваемост. Новата NOAH COLOR е приятна и изгражда интериора на всеки фризьорски салон, като му придава уникален вид. Комплектована е с дълбока керамика черна или бяла устойчива на химични въздействия, батерия за мивка и сифон. Седалката е удобна, дамаската на се избира по каталог. 

  Удивителен дизайн и функционалност в едно - фризьорски стол NOAH COLOR от Panda.

  Красивия фризьорски стол NOAH COLOR съчетава функционалност и модерен дизайн. Перфектно се вписва в интериора на салона. Седалката е удобна и многофункционална. Разполага със стабилна хидравлична колона за регулиране на височината. Също както мивката, така и стола са създадени в rotomoulding технология или ротационно отливане, което позволява създаването на продукти с нова форма за относително кратък период от време.

  Работно място NOAH COLOR – хармонична форма и ясната линия създават впечатление за лекота и футуристичен дизайн. Високата трайност на материалите гарантират дългия живот на работното място. Колекцията е изработена от щадящи природата материали и компоненти и са сертифицирани в съответствие с приложимите правила и допуснати до търговия на пазара на ЕС за производство на мебели с изисквания за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на енергия и максимално използване на суровините. NOAH COLOR e изработена от лакиран MDF.

  За интериора на салона от решаващо значение и много важен елемент се оказва рецепцията за посрещане и записване на часове на клиентите. Затова ви предлагаме една много модерна рецепция NOAH COLOR. Оборудвана с матово стъкло с дебелина 8 мм модулната система ви дава възможност за избор според индивидуалните нужди. Едностранна или двустранна, дясна или лява едностранна. Поставката за компютърна техника осигурява достатъчно пространство за циркулация на въздуха и висока издръжливост на материалите. Двумодулната рецепция NOAH е изработена от лакирани MDF елементи с аеродинамична форма. 

  Всеки професионален фризьор трябва да има изискан, елегантен и функционален интериор. С оглед на това ви препоръчвамe професионален стелаж с дисплей от Panda  NOAH COLOR, който е направен от лакиран MDF със стъклени рафтове даващи допълнително пространство за козметика.

  Елегантен и стилен – новия професионален стелаж NOAH COLOR. Изработен от лакиран MDF с практични стъклени рафтове за козметика.

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция NOAH COLOUR

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab