Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция GLAMROCK BLACK,2 Zoom

Колекция GLAMROCK BLACK

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia GLAMROCK BLACK
Колекция GLAMROCK BLACK
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция Ангелско лице с шипове- мебелите от колекция GLAMROCKса не само дяволски удобни, но и ангелски  красиви. Линията е вдъхновен от рок музиката. Колекция Glamrock за кратко време се превърна във водещата серия на Panda.

  Чист, ярък и  футуристичен интериор - естетически, елегантен стил и блясък. Колекция GLAMROCK е комбинация от обаяние, блясък и изразен рок стил. Идеята на тази линия мебели е основана на актуалните тенденции и най-новите предложения във водещите модни компании. Panda представя GLAMROCK в характерна черна тапицерия, отличителни шевове и декоративни облицовки под формата на нитове и шипове.

   

  Колекция GLAMROCK включва:

  -     стол мивка GLAMROCK версия с масаж или без масаж;

  -     стол фризьорски GLAMROCK;

  -     работно място GLAMROCK I или GLAMROCK II;

  -     рецепция GLAMROCK;

  -     посетителски диван GLAMROCK;

  -     посетителски фотьойл GLAMROCK;

  -     посетителска маса GLAMROCK;

   

  Смелост в създаването и функционалността на формата – това е измивна колона GLAMROCK от Panda.

  Уникалната комбинация от пищен блясък и рок визия създават неповторима атмосфера. Фризьорската стол мивка GLAMROCK е оборудвана с електрическа регулация на поставка за крака и седалка, постредством  панел поставен в подлакътника на стола, ръчна настройка на ъгъла на наклона на керамичната мивка спрямо нуждите на клиента. Мивката е изработена от материали, устойчиви на химикали и замърсявания. Стол мивка GLAMROCK  с масаж има и 3 -зонов масаж, който се контролира с дистанционно управление. Благодарение на това, дългите процедури стават по-приятни за клиента. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате своята измивна колона.

  Елегантен и удобен – професионален фризьорски стол GLAMROCK от Panda.

  Елегантният фризьорски стол GLAMROCK има ватиран тапицерия в съчетание с изразителни шевове и за финал нитове и шипове. Елегантния дизайн на седалката гарантира, че тя ще бъде оригинален елемент във вашия салон.  Стол GLAMROCK е проектиран специално за всеки, който иска да изрази своята индивидуалност. Изключително удобен за клиента и стилиста. Уникалност и елегантност – чудесна визитка за всеки интериор. Уверете се, че клиентът се чувства изключително удобно във вашия салон. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може са композирате стола си така, че да не се нарушава подредбата на вашия интериор. Превърнете се в създател на вашето пространство.

  Функционалност и красота – работно място GLAMROK I от Panda.

  Модерното работно място GLAMROCK I ще ви покори и ще се превърне в доминираща част от вашия салон. Висококачествената изработка и красивия завършек на мебелите от серията GLAMROCK  на Panda включва и други фризьорски мебели. Комплектовайте вашите мебели и ще получите красота и функционалност. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може са композирате  външния вид на вашия салон.

  Комбинацията от съвременност и функционалност – това е работно място GLAMROCK II.

  Ефектна комбинация от мода и елегантност. С работно място GLAMROCK II от Panda вашия салон ще бъде с очарователен и бляскав рок стил. Може да гарантирате комфорта на своите клиенти и на себе си. Огледалото е оборудвано с удобен рафт, на който може да поставите вашите фризьорски принадлежности. Дизайна на мебелите GLAMROСК ще придадат оригинален стил на интериора, уникална и модерна обстановка. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате вашето работно място, така че да пасва на вашия интериор. Станете създател на пространството. Колекция мебели GLAMROCK отговарят на вашия индивидуален вкус.

  За бързина и ефективност при записване на часове на клиентите за следващи посещения ви препоръчваме да закупите за вашия фризьорски салон рецепция  GLAMROCK. Мебелите от колекцията са всичко, което е необходимо на едно място за един модерен салон.  Благодарение на рецепцията тази работа ще бъде по-лесна и по-структурирана.  С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да изберете рецепцията, така че да пасва идеално на вашия интериор. Предлага се в два варианта: по-тясна и по-широка.

  Ако искате да се откроявате от другите сало и да привлечете клиенти, трябва да им дадете нещо, което другите нямат. Красив и стилно обзаведен интериор е един от основните фактори, които влияят пряко на вашето благополучие.  Посетителски диван GLAMROCK от Panda е не само невероятно комфортен, но и с високо качество. Отличителна ватирана тапицерия с елегантен шев и шипове придава рок визия на салона.  С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате вашите мебели така, че външният им вид идеално да се вписва към интериора на помещението.

  Декора на салона е много важен, защото това е първото, което клиента вижда. Посетителския фотьойл GLAMROCK допълва вашия интериор и осигурява максимален комфорт на чакащия. Той идеално се вписва в линията на мебелите GLAMROCK. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да композирате посетителския фотьойл, така че да отговаря на вашите индивидуални нужди.

  Елегантния рок стил и шипове са сбор от елементи, характерни за мебелите от линия GLAMROCK  от Panda. Посетителската маса GLAMROCK е едно страхотно допълнение, изпълняващо две функции: посетителска маса или посетителска табуретка. С богатата цветова гама, от която избирате свободно може да направите външният и вид подходящ за вашите нужди.

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция GLAMROCK BLACK

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab