Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция GINZA,5 Zoom

Колекция GINZA

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia GINZA
Колекция GINZA
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция GINZA включва:
   

  -     шкафче GINZA;

  -     рафт кубичен GINZA;

  -     стелаж с кубична формаGINZA;

  -     стелаж за продукти и козметика GINZA;

  -     рецепция GINZA;

  -     посетителска маса GINZA;

  -     поставка за крака GINZA;

  -     работно място GINZA;

  -     стол фризьорски GINZA;

  -     стол мивка GINZA;

  -     посетителски табуретка(puf) GINZA;
   

   

  Мебелите от фризьорската линия GINZA са елегантни и комфортни, формите са геометрични и прости. Контрастната комбинация от цветове, а именно свеж бял и дълбок оттенък на кафявото ще позволи да създадете перфектния завършек на вашият салон. Множеството от елементите в колекцията са изработени от закалено стъкло и придават уникален характер на интериора. Колекция GINZA е екологично чиста: използват се материали и компоненти закупувани от европейския пазар, сертифицирани в съответствие с приложимите правила на ЕС. Производството на мебели е съобразено с правилата за опазване на околната среда и управление на отпадъците, икономия на електроенергия и максимално използване на суровините за производство. Мебелите от колекция GINZA са удобни и здрави. Техните кубични форми тапицирани в кафява и бяла имитация на кожа, създават наистина изключителен интериор. Столът е със стабилна хромирана основа, оборудвана с хидравлична регулируема колона, подплатени подлакътници и ще ви служи в продължение на години. 

  Фризьорска мивка GINZA - неконвенционален стил и перфектен завършек на линията е същността на един прекрасен вкус. Професионалното оборудване трябва да бъде удобно и за фризьора и за клиента, така че ние се грижим за всеки детайл от дизайна в изграждането на мивката. Мивката има механизъм за регулиране на вертикалния и хоризонталния ъгъл и дава възможност за директно свързване към канала. Измивната колона е от неръждаема стомана устойчива на корозия, химични и механични въздействия. Седалката на мивката е поставена върху стабилна основа от хромирана стомана. Разполага с електрическо управление за регулиране ъгъла на наклона на облегалката, както и движение на седалката във вертикална посока/нагоре-надолу/ осигурявайки комфорт при продължителен престой. Измивната колона GINZA има електрически регулируема поставка за краката. Предлага се в две версии: с масаж или без масаж. Има възможност за избор на интензивността и вида на масажа.

  Работно място GINZA е комбинация от елегантно огледало и тъмно дърво с лъскав и деликатен елемент. Линията на рафтове създава впечатление за лекота и футуристичен дизайн. Огледалото съчетава функционалността на висококачествени материали и на много достъпна цена.

  Стелажите и рафтовете GINZA са комбинация от бяло и кафяво, допълнително гарнирани с елегантно стъкло и декоративен елемент. Мебелите са многофункционални и перфектно допълват интериора на помещението. Пестеливи форми, изненадващ дизайн, контрастиращи материали и вертикална линия украсена с флорални мотиви, отразяват дървените рафтове, като създава усещане за лекота.

  Посетителска маса GINZA е комбинация от дърво и стъкло е създадена за интериор с изискан характер. Цвета на дървото носи топлина, а  белият гланц излъчва модерност, съживява интериора и придава елегантност. Комплектът включва модерна маса с масивен дебел MDF с елегантен стъклен плот.

  Поставка за крака GINZA е допълнителен елемент в колекцията, която е изключително важна за комфорта на клиента и за оптималната опора на краката. Дървената мебел малка по размер, но много богато украсена и красиво направена ще добави уникален чар, който няма да намерите никъде другаде, както и удовлетвореността на клиентите от допълнителното удобство.

  Посетителски стол GINZA PUF - проста, модерна линия и аскетична форма - придава на интериора вкус и финес, което допълнително се подчертава от изисканата тапицерия на седалката и облегалката с висококачествена кожа. Задната част на табуретка е мека с елегантни хромирани крака осигуряващи комфорт и удобни условия за клиента в чакалнята. Посетителския стол GINZA  е удобен и практичен и не заема много място. Подходящ е както за малки, така и за големи помещения. Комбинацията от свеж бял и дълбок оттенък на кафявото е естественото продължение и за този елемент от колекцията. Красивата и стабилна метална хромирана основа придава стил и елегантност на посетителския стол.

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция GINZA

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab