Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

3 Zoom

Колекция CARO

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia CARO
Колекция CARO
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция CARO включва:
   
  -     измивна колона CARO;
  -     стол фризьорски CARO;
  -     работно място CARO;
   
   
  Лек и стилен - CARO е атрактивна поредица от класически мебели с ограничен бюджет. Впечатлява с цена и със стабилни резултати.
   
  Първият елемент от колекцията е работният фризьорски стол CARO. Тази удобна и атрактивна част от обзавеждането е тапицирана в черно, лакирани трайно подлакътници и колона хидравлична със спирачка монтирана на хромирана петзвездна основа. Със своя минималистичен вид той ще радва клиентите в продължение на много години.
   
  Функционална и с привлекателен външен вид - най важното качество на измивната колона CARO, която впечатлява с висококачествен стол и прекрасен черен корпус. Друго предимство е възможността да изберете керамичната мивка - черна или бяла.
   
  Двустранното  работно място от колекцията на CARO е изработено от ламиниран плот (Makassar trend) и оборудван със странични рафтове и удобна поставка. В допълнение има голямо огледало, перфектно допълнение към минималистичния характер на другите компоненти. Това е единственото двустранно работно място на пазара с такава добра цена.

   

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция CARO

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab