Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Колекция CARAT Zoom

Колекция CARAT

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Colectia CARAT
Колекция CARAT
0,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Колекция CARAT включва:

  -    стол мивка NIAGARA III/CARAT или DIVA/CARAT;

  -    стол фризьорски CARAT;

  -    работно място CARAT;

   

  Стол мивка DIVA/CARAT се предлага с бяла или черна стандартна керамика модел STAR, като изборът не променя цената. В комплета са включени душ и смесител за вода, сифон и меки връзки необходими за включването към В и К мрежата. Мивката и корпусът са свързани посредством подвижна метална глава, която позволява да се регулира ъгъла на налона на керамиката според клиента. Корпусът е стабилен и се закрепва за пода неподвижно.

  Стол CARAT е с метални хромирани подлакътници, подвижен гръб и се предлага в богата цветова гама по каталог. Препоръчваме към този модел стол мивка и фризьорските столове от серия CARAT, като конфигурацията на колони и основи е според предпочитанията на клиента. Осигурява комфорт и удобство при продължителни процедури.

  Работно място с огледало CARAT e отражение на душата. Оригиналните форми и класически дизайн. Работнo местo CARAT украсява, осветява и допълва интериора, придава индивидуален характер на салона, но най-вече са отражение на доволните клиенти. Panda е производител на мебели за фризьорски салони и предлага повече от тридесет модели на работни места с огледала, проектирани така, че всеки може да намери нещо за себе си. 

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Колекция CARAT

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab