Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Каска парна BEAUTIVAP DIGITAL OZONO,3 Zoom

Каска парна BEAUTIVAP DIGITAL OZONO

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: 03311105
Каталог ARTEM-Каска парна BEAUTIVAP DIGITAL OZONO
2 848,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Каска парна BEAUTIVAP  DIGITAL OZONO

  Втората голяма категория активиращи машини след климазоните са парните каски, които въвеждат в един много оригинален и особен свят. Освободени от всякакви проблеми, тези устройства са изцяло съсредоточени върху майсторската обработка на косата. ARTEM е разработила широка гама от технически съоръжения над десетилетие и технологии, които са довели до създаването на парните каски с много функционални характеристики. ENERGY, BEAUTIVAP and ATOMIX(DIGITAL and STANDARD) са осъществени благодарение на множество запитвания от фризьорски салони.

  BEAUTIVAP е идеалната парна каска за тези, които искат компютър да управлява по един лесен и надежден начин уреда, което от една страна прави настройките по-лесни и по-кратки, благодарение на своите шест основни програми. Скоростта на емисиите озон, които спомагат за ускоряване на обработката и оригиналният дизайн на каската създават перфектният завършек на BEAUTIVAP.

  Електронно управляемата парна каска BEAUTIVAP е с 6 предварително зададени работни програми, емисии озон, които ускоряват обработката на косата и широка част на каската тип "камбана", която е в състояние да побере и най-обемните прически.

  XL размер на камбаната дава възможност да се обработват и най-обемистите прически. Във вдлъбнатият ръб на каската се събира кондензиралата пара и се преобразува във вода, която се насочва в контейнера за използвана(рециклирана) вода.

  Отоплителна система на BEAUTIVAP е снабденa с режим на готовност, която позволява да се запази водата в подходяща температура, за да заработи парната каска веднага, когато е необходимо, дори когато тя не се използва. Тази система е много практична и полезна за намаляване на работното време, е също и за намаляване на консумацията на енергия на машината.

  Движението на каската е осигурено чрез накланяне към основата на предният капак, което прави наклона на машината търсената оптимална работна позиция много удобна за клиента. 

  BEAUTIVAP се управлява електронно и предоставя на разположение на стилиста 6 работни програми, чийто показатели се показват на контролния панел с LED светлини. Работните параметри се определят с изключение на лампата за озон, която се включва ръчно чрез бутона on/off (включване/изключване). Опростена и лесна за използване.

  Контролирането на  емисията озонът е едно от основните предимства на ENERGY. Озонът се използва, за да се ускори активацията на процедурата, тъй като работи като антиоксидант за химически процеси.

  В модела BEAUTIVAP висящ, захранването на устройството е безжично, което се осигурява от въртящото се рамо закрепено за стената. Няма проблем с усукване на кабел около рамото или процесора. 

  Artem е горд да покаже уред разработен и произведен в Италия. 

   

  Технически характеристики:

  -    12 програми с възможност за промяна на основните параметри(време, количество пара, озон);

  -    LSD дисплей;

  -    удобен контролен панел в задната част на каската;

  -    иновативна форма тип "камбана", която позволява да се поберат и по-обемни прически;

  -    електронно контролируем;

  -    на статив или за стена;

  -    регулиране на височината на статива;

  -    регулируеми пара и озон;

  -    цвят: антрацит;


  Конфигурация BEAUTIVAP:

  Версия 

  Цена

  На статив

  2848.00 лв.

  За стена

  3548.00 лв.

  *доплащане на удължител за рамо: 280,00 лв.

   

  Размери на каската: 

  височина 70 см х ширина 46 см х дължина 55 см

   

  Размери на стойката:

  височина 77-122 см х ширина 63 см х дължина 63 см


  Размери на рамо за стена:

  височина 19 см х ширина 86+87 см 


  Размер на удължител за рамо:

  височина 25 см

   

  Технически параметри:

  -    415Watt

  -    230V

  -    50Hz

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Каска парна BEAUTIVAP DIGITAL OZONO

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab