Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Фризьорски стол модел MILOS ,3 Zoom

Фризьорски стол модел MILOS

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: Фризьорски стол модел MILOS
Фризьорски стол модел MILOS/Каталог Optima
1 080,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  Новата колекция  COMFORT - нови възможности, комфорт и спокойствие всеки ден - тази максима ви позволява да проектирате нещо безпрецедентно във вашият салон. Обръщаме внимание на профила на колекцията COMFORT, която е вдъхновена от домашен уют, изпълнена с лукс. Удобни, широки седалки, елегантна бродерия създава издутини и придава на тапицерията "мек" вид. Интересен елемент от колекцията е огледалото - във вид на дърво или "камък", който е изсечен и тапициран с текстура на мрамор или гранит. По този начин се създава уникална природа, която покорява през този сезон с цветовете на земята. Царува сивото с акценти от дърво. Това е вдъхновяващо творение за малко почивка през деня. Моменти, където времето спира и се превръща в ритуал от грижи. Символично са представени мотиви, като препратки към света на флората дискретно вплетени в простата форма на работното място - дървена структура, вградена в огледалото.

  Елегантен външен вид и пълнота на релаксацията – професионален фризьорски стол MILOS от Panda.

  Елегантната бродерия с отличителна издутина на тапицерията на седалката създава впечатление за „мека възглавница“. Външния вид се превръща в преживяване, което дава удивителен комфорт и чувство на релаксация при продължитрелно стоене. С широка гама от тапицерии можете да композирате стола в зависимост от вашите нужди.

  Фризьорския салон е място както за емоционално, така и за визуално изживяване. Затова изборът на работно място е много важен. Покажете своето благосъстояние на клиентите си със стил и хармония. Ние ви препоръчваме да се утешите с топлия характер на огледало MILOS. Работното място има дървени елементи, които придават невероятен стил и чар. Предизвикателството е в дизайна, който съчетава природа и мода, като символично представя растителни мотиви, без натрапчиво използване на препратки в света на флората. Златната среда се крие в дискретно вплетените проста форма, наподобяваща дърво и деликатното осветление на огледалото.


  Конфигурация на стол MILOS

  Кожа

  XT
  хидравлична колона и основа

  XM
  квадратна основа

  XC
  кръгла основа

  Skaj basic

  1080,00 лв.

  1248,00 лв.

  1226,00 лв.

  Skaj exclusive

  1279,00 лв.

  1449,00 лв.

  1430,00 лв.


    


  Конфигурация на снимката:  

  - кожа skaj exclusive;

  - основа хромирана кръгла C;

  - колона хидравлична Х;

   

  Размери:

  височина 54 см х ширина 75 см х дължина 60 см

   

  Избор на кожи:

Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: Фризьорски стол модел MILOS

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab