Фризьорско оборудване, козметично оборудване, козметична апаратура.
(0 item) - 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC 48 UP без статив,3 Zoom

DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC48 UP без статив

Бъдете първи - добавете мнение

Кат.№: DEC 48 UP
Каталог DECOMEDICAL-DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC 48 UP без статив
18 970,00 лв.
Описание на продукта

  Подробности

  DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC 48 UP без статив

   

  DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC 48 UP е иновативен апарат способен да генерира два вида електромагнитни вълни. В биполярен режим се използва за лечение и подмладяване на кожата, а еднополюсния режим намира приложение в антицелулитни терапии за тяло. Двата вида вълни засягат различни тъкани на различни дълбочини за постигане на два различни резултата.

  Накрайника за лице използва биполярни електромагнитни вълни, които действат върху повърхностните слоеве на дермата, позволяващи производството на нов колаген и еластан. Резултатът е разтягане на кожата, намаляване на бръчките, изчезване на признаците на стареене, както и намаляване обема на мастните жлези.

  Накрайника за тяло използва моно полярни елетромагнитни вълни, които действат в дълбоките слоеве на дермата и различните мускулни групи. Резултатът е изключителна ефективност при антицелулитни терапии, регенериране на тъкани, стягане на отпуснатата кожа, ремоделиране на цилуета.

  Radio Frequency - е нов метод за стягане на кожата и изглаждане на бръчките около очите. За първи път жените и мъжете, които търсят по-младежки вид имат възможност за естетична процедура, която не изисква инвазивна хирургия, химикали, игли или лазери. По време лечение клиенти изпитват кратко и дълбоко загряване, тъй като енергията се доставя на кожата и подлежащите тъкани. Подобренията и стягането на кожата се появяват постепенно от 2 до 6 месеца след един сеанс. Въпреки това много клиенти са съобщили, че това се случва много по-рано. Процедурата радиофреквенция предизвиква незабавно стягане на структурата на колагена и допълнително затягане с течение на времето. Резултатите могат да продължат 24-36 месеца или по-дълги на базата на естествения процес на стареене на отделния клиент. Чрез генериране на топлина в дълбоките слоеве на кожата, се получава  свиване на съединителната тъкан и елиминиране на ненужната вода от клетките. Процесът се контролира, като на всеки 30 секунди температурата на повърхността на кожата се измерва с лазерен термометър и се поддържа в границите  39 – 43 градуса по Целзий. Субективно се усеща като леко затопляне и в никакъв случай не се получава изгаряне. Топлината, генерирана от апарата, води до мощно стимулиране на фибро областите, произвеждащи колаген. За пръв път говорим за „неоколагенезис”, т. е. реорганизация на колагена. Това означава производство на нов свеж колаген, който може да повдигне двойната брадичка, да намали торбичките под очите, да оформи и повдигне лицевия контур, да намали дълбочината на назолабиалните бръчки. С други думи казано – цялостно да подмлади  кожата на лицето. 

  Показания:          

  -      за по-млада и стегната кожа;

  -      изглаждане и стягане на бръчките;

  -      свиване на порите и уплътняване; 

  -      стягане и повдигане на отпусната кожа;

  -      подобряване и оформяне контурите на лицето;

   

  Радио фреквенцията за тяло

  Радио фреквенцията генерира топлина в дълбоките слоеве на кожата, където са мастните депа. Тази топлина е необходима, за да се получи още при първата процедура свиване на съединителната тъкан и елиминиране на ненужната вода от клетките. Процесът се контролира, като на всеки 30 секунди температурата на повърхността на кожата се измерва с лазерен термометър. Оптималната температура, която трябва да се постигне на повърхността на кожата е 39 – 43 градуса по Целзий. Субективно се усеща като леко затопляне и в никакъв случай не се получава изгаряне. Топлината, генерирана от радио фреквентния накрайник, повишава локалния метаболизъм и циркулацията на кръвта и лимфата. Тя стопява фиброзната съединителна тъкан, която придърпва кожата и я прави неравна. Освен това разтваря мембраната на мастните торбички /адипоцитите/, в които са блокирани триглицеридите и свободните мастни киселини, излишъкът от мазнини, и те навлизат в кръвообръщението и лимфообращението. По естествен начин, и с поемането на повече вода, те се изхвърлят от организма. Ето защо два дни преди процедурата и два дни след нея трябва да се приема повече чиста ниско минерализирана вода. Повишената температура елиминира излишната вода от клетките. Не се плашете, ако получите леко разстройство – целулитът и излишните килограми си отиват. 

  Показания:

  -     премахване на целулит;

  -     разсейване на локални мастни натрупвания;

  -     премахване на паласки и бричове; 

  -     намаляване на обиколката  и ремоделиране на тялото;

  -     стягане и повдигане на отпусната кожа и подобряване текстурата;

   

  DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC 48 UP- Приложени аксесоари

  -     AC0707 накрайник с глава;

  -     AC0708 моно полярен електрод за тяло;

  -     AC0704 биполярен електрод (глава) за лице;

  -     AC0705 моно полярен електрод (глава) за тяло;

  -     AC0661 захранващ кабел;

   

  Технически параметри:

  захранване: 230 V 50 - 60 Hz

  габарити: 65 см x 30 см x 90 cm

  изходна честота: 1Мhz

  тегло: 30 кг

  предпазители: 2AT

  консумация на енергия: 300 W

  максимална изходна мощност: 140 W

  Електрод(глава) за тяло: моно полярен

  Електрод(глава) за лице: биполярна


Product's Review

  Споделете Вашето мнение

  You're reviewing: DECOFREQUENCY ULTRAPLUS DEC48 UP без статив

Ключови думи

  Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

CMS tab

  Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options – this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.